Nå starter det!

Standard

Velkommen til min blogg alle sammen! Dette er mitt første innlegg, og jeg gleder meg stort til å spre mitt glade budskap om Aurland her på bloggen, i tillegg til å dele mine refleksjoner rundt det som ellers skjer i livet.

Som adressen til nettsiden bør gjøre deg observant på, kommer jeg til å bruke denne siden til å fortelle litt om det som skjer i Aurland. Det er her jeg har vokst opp og jeg kjenner stedet veldig godt. Vi kan tilby det meste her, til både turister og for de som ønsker å bosette seg. Det er mye aktiviteter for de som ønsker å drive med ulike idretter, og Aurland er også begynt å bli en flott plass å etablere seg i næringslivet.

Flott natur
En av de tingene jeg liker best med plassen, er det å være så tett på naturen. Her følger vi årstidene, og om vinteren er det perfekte forhold for skigåing, mens om våren og sommeren kan man ta på seg fjellskoene og utforske de nærliggende områdene.

Jeg synes alle burde prioritere å tilbringe tid i naturen, det er som en meditasjon for sjelen å slippe unna trafikk, ståk og støy. Og det er først når man er i naturen at man kjenner hvor godt det er. Så en av planene mine for bloggen, om den får regelmessige besøkende, er å dele min entusiasme for slike turer, og kanskje arrangere en tur eller to om det er interesse for det. Jeg blir derfor veldig glad om du som leser legger igjen en kommentar til meg, eller sender meg en e-post om du kunne tenke deg en tur rundt i Aurland sin flotte natur. Jeg synes det alltid er morsomt å bli kjent med nye mennesker, og forhåptenligvis vil jeg treffe på noen nye gjennom denne bloggen.

Men jeg vil i hvert fall få ønske deg som leser velkommen til min nye side, og jeg håper du liker den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *