Nye planer

Standard

Det er begynt å bli kaldvær og bladene på trærne holder på falle fra, det kan bare bety en ting – at høsten har kommet. På tross av at det er få ting jeg liker like godt som lange fjellturer om sommeren, har det å komme seg ut i et fargerikt høstlandskap sin egen sjarm. Og så lenge man er flink til å kle seg etter forholdene holder man seg både tørr og varm.

Det er ganske stor forskjell på Aurland om sommerehalvåret og vinterhalvåret. Om sommeren er vi gjesteplass for masse turister fra både innland og utland, mens det er en del roligere på det kjøligere halvåret. Turisme i Aurland er en viktig inntektskilde for mange, og de fleste selvstendige næringsdrivende jobber steinhardt for å gjøre mest mulig ut av de varme månedene, og kan nå om høsten slappe litt mer av.

Jeg har jo tidligere snakket om å gjøre noe innen turistnæringen selv, og skal bruke de neste månedene på å planlegge et lite prøveprosjekt for neste sommer. Er du spent og nysgjerrig på hva det er? Vel, følg med på bloggen fremover så får du vite det! Jeg har nemlig store planer om å bruke denne plattformen som en del av markedsføringen min når jeg setter i gang.

Oppussing – del 2
Det å pusse opp blir fort et evighetsprosjekt, ment positivt. Man har planer om en ting, fullfører det, og underveis dukker det opp massevis av nye ideer om hva man kan gjøre. Det har jeg observert med mange venner og familiemedlemmer, og jeg opplevde det samme når jeg pusset opp på soverommet. Det er jo slik at når en har en veldig god standard på ett av rommene, ønsker man det for hele boligen også. Og jeg ble så godt fornøyd med hva jeg gjorde der at det gav da inspirasjonen og tankene om hva jeg kan gjøre andre steder.

Valget falt først på badet, så det er neste rommet som står for tur. Jeg har store planer om å gjøre noe på både kjøkkenet og i stuen i tillegg, men det bli en ting om gangen, så jeg ikke ender opp med flere uferdige prosjekter samtidig og en bolig som ser ut som en kaotisk byggeplass.

Jeg har bestillt en del varer fra Bygghjemme.no og satser på å sette skikkelig i gang i neste uke. Jeg kan vel egentlig ikke skryte på meg å være den mest “handye” personen, men jeg lærer raskt og synes det er gøy å prøve seg frem. Jeg er såpass heldig at jeg eier boligen min selv, så trenger derfor ikke bekymre meg over hva en utleier måtte mene om mine oppussingsplaner. Det gjør at jeg kan gjøre akkurat det jeg vil, og i mitt eget tempo. Alt kan nok ikke gjøres av meg, og siden jeg skal rive ene veggen på badet må jeg ha inn fagfolk. Men en stor fordel med Aurland er at alle kjenner alle, så jeg har fått gode tips om hvem jeg bør bruke til jobben. Så om noen uker kan jeg gjerne dele de første bildene av det nye baderommet mitt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *