Oppussing og tanker om turistnæringen

Standard

Det er nok ikke vanskelig å skjønne når du har lest noen bloggposter her at jeg er en virkelig storfan av Aurland. Og for meg gjelder det uavhengig av årstid, da jeg synes hver av de byr på sine egne unike opplevelser. Men med det sagt, så må jeg nok si at sommeren er min favoritt. Aurland er bare så utrolig nydelig når solen sprer glede og varme over den lille plassen vår. Så de siste ukene har vært veldig bra, og alle turistene som kommer på besøk her legger igjen massevis av gode ord om plassen. Noe jeg selvsagt synes er vel fortjent! Det yrer og kryr litt ekstra i bygden nå om sommeren, da vi får en god del turister som kommer innom. Det er viktig ikke bare for å spre ordet om hvor fint det er her, men det gir også viktige inntekter til nærmiljøet.

Prøve meg som selvstendig i turistnæringen

Jeg har jo snakket tidligere om hvordan jeg kunne tenkt meg å starte opp innenfor turistnæringen selv. Ikke så mye på grunn av at det finansielt kunne vært lurt, for jeg kan ikke se for meg at det vil bli de store inntektene, men mer på grunn av at jeg har mye lokalkjennskap som jeg mener mange kunne synes det hadde vært interessant å høre om. Nå når jeg ser hvor mange turister som faktisk kommer på besøk her om sommeren, en trend som er stadig stigende, så har det bare gjort det enda mer klart for meg at dette er noe jeg ønsker å forsøke meg på. Faktisk var jeg med som en guide på en lengre tur her i forrige uke, noe jeg synes var kjempegøy.

Pusset opp på soverommet

smykkeskapMen det har ikke bare vært utendørsaktiviteter på meg så langt i sommer, inne i huset mitt har det nemlig skjedd litt saker og ting også, og nærmere bestemt på soverommet. Her har jeg pusset litt opp med å gi veggene et nytt strøk med maling, og jeg har også byttet ut alt av interiøret. Jeg var også så heldig å finne et nydelig smykkeskap fra Trademax, som også er plassert på soverommet. Det var noe jeg egentlig ikke hadde tenkt å kjøpe, men når jeg så det så var jeg solgt på sekundet, og vips så var det bestilt. Noen ville nok gjerne regnet det som et impulskjøp, noe jeg ikke kan argumentere imot, men det er et impulskjøp jeg er veldig fornøyd med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *