Paragliding tur!

Standard

Det er en ting jeg har gledet meg ekstremt lenge til, og nå er det like før det skjer. Hva er det jeg snakker om tenker du? Jo det er en paragliding tur over Aurland! Det er en veldig populær aktivitet her, og de høye fjellene vi har rundt oss er perfekte startpunkter for nettopp noe slikt.

Jeg har hatt lyst til å gjøre det lenge, men muligheten har aldri bydd seg. Men nå har jeg en venn av meg som kommer på besøk fra Bergen, og han er en rutinert paraglider, og har tilbudt seg å ta en tur med meg. Det sa jeg selvsagt umidelbart ja til, og vi setter kurs opp et av de lokale fjellene i helgen. Vi har ikke bestemt oss hvor vi starter ifra, det må vi nesten se an i forhold til vindforhold og generelt hvordan været er. Men det er jo noe av det spennende med paragliding, å måtte gå en fin tur opp til et egnet sted å starte ifra. Og for meg som kjenner traktene godt, vet jeg om flere flotte steder.

Kanskje kommer det en film
Jeg håper å kunne ta med meg et GoPro kamera, slik at jeg kan filme hele turen. Det ville jo vært en flott reklamefilm om jeg starter opp en liten bedrift for ulike turistaktiviteter. Og kanskje kan jeg få med vennen min på å arrangere jevnlige turer for de som ønsker å prøve ut paragliding. Vi får se hva som skjer, men en ting er sikkert, og det er at jeg gleder meg stort til helgen!

Her kan du se litt av utsikten jeg kommer til å få med meg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *