Ruten er så god som ny!

Standard

Nå vil jeg fortelle dere om en flott opplevelse jeg hadde i forrige uke. Jeg var nemlig så uheldig å få en steinsprut i ruten på bilen min, og tenkte at nå kommer jeg til å bruke flere tusen kroner på å bytte den ut. Men det var til en venn av meg forklarte av slike skader som kommer av steinsprut på bilglass, er enkle å fikse, og det er ikke nødvendig med en utskiftning. Han anbefalte meg også å ta kontakt med Ryds bilglass, som han hadde brukt tidligere og var godt fornøyd med. Så jeg gjorde det samme, og må på samme måte si meg veldig godt fornøyd!

Hvordan det gjøres
Det er faktisk en ganske interessant måte man fikser slike skader på, og nå etter min rute er fikset kan jeg ikke klare å se hvor skaden var. Ruten ser helt ut som den var før det skjedde. Utrolig, men sant. Det viktigste å huske på om du får en slik skade er å ta deg av den med en gang den skjer. For som jeg nevnte så er det en veldig raskt og enkel prosess å få det fikset, men så lenge du har skaden i glasset, vil ruten være betydelig svakere strukturelt, og det er stor fare for at den kan sprekke helt. Om det skjer er det ingen vei utenom å bytte den ut. Så spar deg selv for mye frustrasjon og kostnader ved å få det fikset med en gang om det skjer.

Ønsker du å se litt av hvordan en rute blir fikset, kan du klikke deg videre til denne YouTube-videoen her..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *